banner

Video’s worden steeds populairder

Er wordt tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt van video op websites. Waar men vroeger vaak nog pagina’s had met alleen maar tekst, wordt dit langzaam vervangen door videofilmpjes. Dit komt hoofdzakelijk door het feit dat de bezoeker niet meer geïnteresseerd is in het lezen van grote stukken tekst.

Video’s zijn ook voor bijna alle onderwerpen geschikt. Het is mogelijk je hele bedrijf voor te stellen of een idee/product uit te leggen binnen een paar minuten door gebruik te maken van beelden.

Na onderzoek is gebleken dat de bezoeker wel degelijk sneller een product zal kopen na het bekijken van een goede video.

No Problem Video kan u videorealisaties aanbieden aan zéér voordelige prijzen. In samenspraak met de klant wordt het scenario bepaald van het te realiseren project: het resultaat is een uiterst gepersonaliseerde en professionele (bedrijfs)montage.Wat is een Company Pitch?

Bent u op de hoogte van de ‘elevator pitch’? Dit is een zakelijke boodschap, waarin u binnen één minuut aan een zakelijk contact vertelt wat u als ondernemer doet. U verkoopt hierin uw sterke punten.

Een Company Pitch draait om hetzelfde principe. In dit geval maken wij voor u een Full HD bedrijfsfilm, waarin uw bedrijf, product of dienst in ongeveer één minuut duidelijk en doeltreffend wordt weergegeven. Alles kan. U kan zelf de presentatie voor u nemen maar ook interviews zijn mogelijk. De bedrijfsfilm kan vervolgens op DVD, internet, USB, tablet, mobiele telefoon of gelijk welk digitaal medium dan ook worden getoond aan geïnteresseerden.

Met name voor op het internet is de Company Pitch een perfect middel. Zo kunt u bezoekers van uw website op een aantrekkelijke manier uw bedrijf, product of dienst voorstellen.

 

flickr twitter youtube